Afdelinger

HVOR I DANMARK UDFØRES GULVAFSLIBNING OG GULVAFHØVLING?

Landsdækkende

København Tlf. 12 34 56 78  
Århus Tlf. 12 34 56 78  
Odense Tlf. 12 34 56 78  
Aalborg Tlf. 12 34 56 78  

Hovedkontor

Med en landsdækkende service udføres gulvarbejde på alle adresser i danmark. Lige fra skagen i Nord til Gedser i Syd. Vore gulvafdelinger udfører alt i gulvafslibning og gulvafhøvling samt gulvbehandling med olie, lak eller lud. Herudover udføres en række specialiteter som bejdse, voksbehandling, reparationer efter vandskader mm. Vi er det absolut største gulvfirma som udelukkende beskæfter sig med gulvafslibning og gulvafhøvling. Hovedkontoret er beliggende i København på adressen xx. Herfra koordineres de mange arbejdsopgaver på gulvafslibning og gulvafhøvling som tilgår centralt. Endvidere uddelegeres opgaver med rådgivning og vejledning af kunder samt 24/7 afdelingen med servicelinie og døgnservice. Entrepriseafdelingen servicerer håndværksmestre, entreprenører og boligselskaber landet over med en 24 timers døgnservice.Vi står til rådighed med skadesbegrænsning af trægulve ved vandskader og fugtskader, blot ring til servicelinien på 12345678. Fra hovedkontoret foregår en fælles markedsføring.

København.

 

Showroom

Der er altid kaffe på kande! Du er velkommen til at aflægge os et besøg, hvor vi gerne viser rundt i vort showroom. Her kan du få inspiration og idéer til hvordan du kan få et trægulve, som lige netop passer til dine ønsker og behov. Vi viser trægulve med oliebehandling, lakering og ludbehandling. Endvidere er der træprøver med voks og bejdse.
Showroom

I vores showroom i både København, Odense og Århus finder du masser af inspiration til din gulvbehandling. Udstillingerne er indrettet med mange gulvmiljøer, der præsenterer et stort udvalg af vores gulvbehandlingsmuligheder for trægulve, så her kan både private og professionelle finde masser af gode ideer til deres gulvprojekt. Showroomet er bemandet og personalet hjælper gerne med gode råd og vejledning omkring dit næste gulvprojekt. Og når du har fundet det, du skal bruge, kan en konsulent rådgive dig videre. Vi giver dig inspiration til et væld af kombinationsmuligheder af for- og efterbehandling som varierer i farver og udtryksformer, der svinger fra det fine til det rå, blanke til rustikke, mørke til lyse eller fra det klassiske til det moderne. Erfaringen med træ og forkærligheden for dette naturmateriale har givet os inspiration til at hjælpe vore kunder til at få mere ud af dette funktionelle og æstetiske materiale, som kun bliver smukkere og smukkere med tiden. Trægulve danner rammen om hygge og varme, om det så er alene, med familie eller i gode venners lag, ved pejsen, kaffebordet eller i køkkenet. Glæd dig til den forvandling som dit gulv og bolig vil gennemgå. Vi kan også lave prøver af forskellige gulvbehandlingstyper hjemme hos dig på dit eget gulv. Her vil du så kunne danne dig et indtryk af hvordan olie, lak eller lud vil tage sig ud på netop dit gulv. En service som mange af vore kunder tager imod. Denne service er uden beregning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.