Konsulentbesøg

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG AF EN GULVMAND  

Du behøver blot at kontakte os, hvorefter en gulvmand aflægger dig et besøg for vurdering, rådgivning og vejledning. Du kan ringe eller sende en mail 24 t i døgnet og det er gratis og helt uforpligtende. Skulle du ikke ønske at gøre bruge af vores gulvservice, så skilles vi som bedste venner. Gulvmanden har mange års erfaring og ekspertise indenfor det at behandle trægulve, og han kan udfra boligens indretning og arkitektur sammenholde gulvets beskaffenhed og træsort med kundens ønsker og forventninger. Herudfra vil du blive præsenteret for mulige løsningsforslag som understøttes af et pristilbud.

 

 

Vi kan tilbyde gulvafslibning, gulvafhøvling samt olie, lak eller lud. Endvidere kan trægulve voksbehandles eller bejdses eller man kan lave en kombination. Men alt dette kan vores gulvmand fortælle meget mere om, og  han kan fremvise prøver på de enkelte former for efterbehandling. Du har også mulighed for at se prøver af oliering, lakering og ludbehandling i byggemarkeder og støre farvehandlere. Få mere infor Her.

 

Vores konsulenter er parate til at svare på dine spørgsmål om trægulve. Det kan være: Fjerner i tæpper og spartelmasse fra mit gulv?  Hvad koster det at udføre gulvarbejdet a 2 gange? Hvornår kan jeg gå på gulvet igen?  Får jeg rabat ved 2 lejligheder? Hvad med studierabat og pensionistrabat? Er der nok træ til at gulvet kan afslibes?  Forsvinder fedtpletter ved en afslibning?  Se svar på disse spørgsmål Her.
Vore konsulenter har lavet gulve næsten hele deres liv, og har den “kærlighed til gulve” som man får, når man i så lang tid har arbejdet med så vidunderligt et materiale som træ  jo er. Derfor har de også en helt naturlig indgangsvinkel til at rådgive om det æstetiske ved trægulve og den  visuelle forandring som et rum med trægulve  gennemgår ved en gulvafslibning eller gulvafhøvling samt olie, lak eller ludbehandling. Efterbehandlinger af trægulve med hvidpigment er der, hvor gulve gennemgår den største forvandling. Vi oplever ofte, at når et mørkt eller gulv trægulv er blevet afslebet eller afhøvlet og har fået hvid olie, hvid lud eller hvid lak, så bliver rummene visuelt meget større. Man siger, at “man visuelt får 10 m2 ekstra lagt til sin stue” og så helt gratis. Kan det være bedre?

 

Vi yder også konsulentbesøg til uheldige gør-det-selv folk, som har lejet en gulvslibemaskine i e n farvehandel eller byggemarked og selv givet sig ikast med gulvafslibning. Vi oplever ofte, at udlejningsmaskiner har skæve valser, hvorfor det er ganske umuligt at afslibe et trægulv. 20% af alle de gulvafslibningsopgaver som vi har, er opretning (om muligt) af gulve efter gør-det-selv-folk. Sådanne projekter ender ikke blot med at springe budgettet, men resulterer også i mange spilte timer for kunden som kunne være brugt til noget mere fornuftigt. Der er ingen tvivl om, at rigtig gulvafslibning og efterbehandling skal udføres af professionelle fagfolk med ekspertise og kompetence indenfor gulvafslibning. Vi har dog erkendt,  at når enkelte kunder alligevel ønsker at give sig i kast med gulvafslibning og gulvbehandling, så holder vi os til ordsproget ” Et selvgjort arbejde uden den fornødne vejledning, kan resulterer i endnu mere arbejde”. Derfor yder vores konsulent hjælp til dem der har energi og mod på selv at gå igang. Tryk Her for mere info.

 

Kontakt os, du bestemmer selv hvormeget du vil bruge os til. For eksempel:

 

Opmåling af dine trægulve

Gennemgå og vurderer gulvets beskaffenhed

Give inspiration til gulvbehandling

Udregne en pris

Vejledning i rengøring, pleje og vedligeholdelse af dit gulv

Lad os komme an på en prøve og gøre dine ønsker og drømme til virkelighed. Kun fantasien sætter grænser.

 

 

Ring til os for et uforpligtende konsulentbesøg på 50815466

 

Venlig hilsen Gulvinspiration.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.