Kvalitet

Kvaliteten afhænger af mange ting
Kvaliteten af en gulvafslibning afhænger meget af de maskiner der bruges. Maskinerne skal være professionelle og korrekt vedligeholdt. Netto-Gulve har flere typer maskiner, som hver især anvendes forskelligt, afhængig af gulvtype.

Kvalitet ved professionelt arbejde
GØR DET SELV er meget populært, men kunden får sjælent det resultat de ønsker og spare faktisk ikke ret meget. Udlejnings-maskiner støver meget og medfører et langt størrer rengøringsarbejde efterfølgende.

Bliv tilfreds med din håndværker
Det er ikke småpenge danskerne investerer i udbygninger, tilbygninger, nyt tag, døre og vinduer. Og det kan være utroligt skuffende og tidskrævende, hvis arbejdet ikke bliver udført ordentligt eller til tiden. Mange forbrugere er i tvivl om, hvordan de kan sikre kvalitet, overholdelse af deadlines og orden, når de skal have håndværkere ind i deres hjem. Dårligt udført arbejde går også ud over de mange håndværkere, der rent faktisk gør deres arbejde ordentligt og over producenter af byggematerialer, når de oplever, at montagen af deres produkter ikke lever op til produktets kvalitet.

Når det er gået galt
Mange kender til oplevelser med håndværkere, der ikke gør deres arbejde færdigt eller som ikke leverer håndværk i den forventede kvalitet. Hos Netto-Gulve yder vi 2 års garanti på udført arbejde samt 2 års garanti på de materialer vi bruger. Ingen er fejlfrie, heller ikke håndværkere, så skulle de mod forventning ikke være tilfreds med udført arbejde, er det blot at kontakte os. Vi udbedrer herefter fejlen eller gør arbej det helt forfra… – Vi kalder det uden tøven 100 % garanti!

Netto-Gulve får de fleste af sine kunder på anbefaling. Enten fordi vi tidligere har udført et godt stykke arbejde, eller fordi man har fået os anbefalet fra venner og bekendte. Dette er vi meget stolte af og derfor sætter vi en ære i veludført arbejdet. Det forpligter at yde kvalitet. Vores
mange års erfaring er din garanti for faglig ekspertise og håndværksmæssigt korrekt arbejde.

Tid, omhu og professionelt håndværk
Vi holder hvad vi lover, hver gang. Vi holder ord og sætter en ære i at udføre arbejdet rigtigt første gang. Alle typer opgaver løses sikkert og professionelt med forståelse for helheden i løsningen og i dialog med kunden.

En aftale er en aftale
Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan du være sikker på, at vi lever op til det aftalte. Hos os er en aftale en aftale. Det gælder både aftalt kvalitet, aftalt pris og aftalt leveringstid.
Kvalitet. Alle vore medarbejdere er dygtige fagfolk, som ved hvordan en gulvopgave skal løses. Håndværksmæssigt er vores arbejde gennemført og professionelt, og vi sikrer at opgaven løses rigtigt første gang.

Regning eller tilbud
Vi udfører arbejde efter regning eller efter tilbud, afhængigt  af hvad du ønsker. Uanset hvad du vælger, er vores pris den rigtige. Når vi arbejder efter regning, er prisen skåret helt ind til benet. du betaler for præcist det, vi leverer. Du får et overslag på prisen, inden vi går igang, så kender du prislejet. Hvis du vælger at få lavet et tilbud, er tilbudspris og faktureret pris den samme. Vi laver et tilbud med udgangspunkt i en besigtigelse, en snak om opgaven og vores viden om, hvordan gulvopgaven løses bedst.

Til tiden
Når vi går igang med din opgave sikrer vi os, at der afsættes passende tid i kalenderen, så alle faste aftaler overholdes. Hver medarbejder har overblik over sin egen kalender og gør kun plads til ændringer, hvid det er muligt indenfor den aftalte leveringstid.

Dialog
Du har en direkte dialog med medarbejderen som udfører arbejdet. Vi lover at holde hvad vi har lovet og sikre, at opgaven udføres korrekt og til så lidt gene som muligt. Den direkte dialog gør os mere fleksible, end du normalt oplever det hos håndværkere. Vi kan give svar med det samme og har overblik over både opgave og kalender. Det giver os mulighed for at planlægge gulvarbejdet, så det passer ind i både dine og vores planer. Vi sikrer tid til en god dialog om opgaven – både før vi går igang med arbejdet og under udførelsen. Du får mulighed for at følge med i arbejdet og have en løbende dialog med den ansvarlige gulvmand. Vi giver dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi rådgiver dig i valget af gulvbehandling, så både kvalitet, miljø og stil bliver en helhed.

Korrekt håndværk
Under udførelsen af en gulvopgave sikrer vi, at håndværksarbejdet ikke bare er korrekt men også, at finish og detaljer er på plads. Som en dygtig håndværker lægger vi både vægt på at udføre vores arbejde 100% korrekt og at afleverer et stykke arbejde der er afsluttet helt ned i detaljen.

Præcision er en garanti
Præcision i arbejdet er afgørende for os. vi lægger vægt på præcision og kvalitet i både det håndværksmæssige og i aftalegrundlaget. Vi garanterer korrekt gennemført tømrerarbejde udført til tiden.

Kvalitetskontrol
Når vi har udført en gulvopgave, sørger vi for et grundigt tjek af både kvalitet of finish, inden opgaven
afsluttes. Vi tager det fulde ansvar for, at opgaven er udført korrekt og tilfredsstillende. Vi oplever derfor stor tillid til vort arbejde blandt vores kunder. -uafhængigt af gulvopgavens art og størrelse.

VIDEN OG INSPIRATION

Velkommen – Gulve – Gulvafslibning – Gulvafhøvling – Gulvservice – Gulvmand – Gulvbehandling – Trægulve

Oliebehandling – Lakering – Ludbehandling – Gulvslibning – Gulvsliber

Gulvfirma – Gulv – Bejdse – Sæbe

Inspiration – Galleri

LYT TIL ERFARNE FAGFOLK

Dansk Gulvcenter – Gulvportal.dk – Odense Gulvservice – Skejby Gulvservice – Kurt Gulvmand

Århus Gulvservice – Fyns Gulvservice – Gulvvejviser.dk

3gulvtilbud.dk – Netto-gulve.dk

46 kommentarer til “Kvalitet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.