Pris

FÅ EN PRIS ONLINE HER & NU…..
PRISER PÅ GULVBEHANDLING – FÅ EN FAST LAV PRIS HER OG NU!! Nederst på siden kan du få en pris på gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve. Gratis og helt uforpligtende. Du kan taste ind i vores online beregner eller se i vores prisliste.

Du får den absolut bedste pris på gulvbehandling får du hos Netto-Gulve. Priserne beregnes omgående, så du behøver ikke at vente på at et gulvsliberfirma skal  regne og kalkulerer inden du kan få den endelige pris. Priserne på gulvbehandling beregnes 24 timer i døgnet og er tilgængelig med det samme. Det eneste du skal gøre, er at  overveje hvilke behandlinger dine trægulve skal have. Skal det være en gulvafslibning eller gulvafhøvling og skal overfaldebehandlingen være olie, lak eller lud? Det er simpelt og let, blot indtaste antal m2 og hvilken gulvbehandling, som du skal have, og man er næsten færdig. Herefter skal der blot indtastes en emailadresse og prisen er på vej i din mailbox. Kan det være mere enkelt? Skal det så være en gulvafhøvling, gulvafslibning eller let gulvafslibning?

Endvidere bliver man bedt om at indtaste hvilken slags efterbehandling man ønsker. Man kan vælge mellem Oliebehandling, Ludbehandling eller Lakering. Herudover er der mulighed for at vælge hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Er du i tvivl, så er der en række fremragende hjemmesider som   beskriver hvilke muligheder man har, men også giver en detaljeret gennemgang af mulighedernes fordele og ulemper.
VIDEN OG INSPIRATION
Velkommen – Gulve – Gulvafslibning – Gulvafhøvling – Gulvservice – Gulvmand – Gulvbehandling – Trægulve

Oliebehandling – Lakering – Ludbehandling – Gulvslibning – Gulvsliber

Gulvfirma – Gulv – Bejdse – Sæbe

Inspiration – Galleri

 

21 kommentarer til “Pris”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.